Handelsbetingelser

Produktinformation

På littlebugz.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@littlebugz.dk.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Littlebugz.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på littlebugz.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra littlebugz.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til littlebugz.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og littlebugz.dk er først indgået, når littlebugz.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Vi påbegynder normalt produktionen samme dag vi registrerer din indbetaling. 

Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Betaling

Hos littlebugz.dk kan du betale med Visa med PayPal, MobilePay eller bankoverførsel.

Overfør til kontonummer: 8113 0005162531 eller via MobilePay på tlf 23 98 18 00 (husk ordrenummer som reference).

Ordren slettes såfremt beløbet ikke er modtaget inden 5 hverdage.

Med PayPal kan du bruge alle internationale kreditkort. Du behøver ikke oprette en PayPal konto, men du kan blot benytte betalingssystemet. Du betaler med dit kreditkort eller betalingskort blot ved at indtaste dine oplysninger som du normalt ville gøre. PayPal yder køberbeskyttelse.

Når bestillingen er gennemført modtager du en e-mail ordrebekræftelse.

For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krybteret. Og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Betaling til den 1.

Få dine varer nu og betal først til den 1. i næste måned.

  • Denne service er gratis. Det koster IKKE noget at få kredit og vi pålægger INGEN renter.
  • Bemærk: Vi kan kun tilbyde denne service, hvis du betaler via PayPal og IKKE hvis du vælger betaling med Mobilepay eller bankoverførsel.
  • Bemærk: Det er vigtigt at du er opmærksom på udløbsdatoen på dit kort.
  • Du skal være opmærksom på, at hvis du betaler ordren med et MasterCard, Visa Elektron eller udenlandsk betalingskort, vil NETS straks reservere beløbet på dit kort, og dermed er kreditten ikke mulig. 

Sådan gør du:

  • Skriv "betaling til den 1." i kommentarfeltet til ordren.
  • Vælg betaling med Paypal/Visa når du gennemfører ordren og tast dine kortoplysninger.

Levering

Ordren afsendes inden for 1-2 hverdage, medmindre andet er aftalt. Leveringen sker med PostDanmark eller GLS. Littlebugz.dk kan ikke stå til ansvar for forsinkelser hos PostDanmark, men oplever du forsinkelser på din ordre, så kontakt os på info@littlebugz.dk. Vi sender kun til danske adresser. Forsendelser der ikke kan gå i postkassen, vil blive sendt som pakke uden omdeling.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for littlebugz.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

littlebugz.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos littlebugz.dk. Dog ikke på bestillingsvarer. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen tilbageleveres i i samme stand, som den er modtaget. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen op en måde, som forringer varens værdi. Hvis du ønsker at benytte fortrydelsesretten, skal du selv betale porto for returnering.

Littlebugz.dk tilbagebetaler købesummen, hvis du fortryder dit køb. Dette gøres ved overførsel til din bankkonto, når varen er modtaget og kontrolleret. Husk at oplyse om dine bankoplysninger.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

 Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Littlebugz.dk betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Returseddel kan downloades her.

Forbehold for ændringer

Littlebugz.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Returseddel

Returseddel downloades HER

Google Sitemap